Befektetésiportfólió-összeállítás

 
A befektetési világban megszámlálhatatlan lehetőség adódik vagyonunk gyarapítására. Nem mindegy viszont az, hogy milyen csomagot állítunk össze, hiszen egy egyetlen lábon álló befektetési vonal összeroppanhat, és akkor mindenünk elveszik. Egy megfelelő befektetési csomag összeállítása tulajdonképpen alapvető szükségletünk a mai pénz központú világban.
Befektetésiportfólió-összeállítás »»

Éves fix befektetések

 
Előre meghatározott befektetés, mely nem jelent havi kötelezettséget. Egyetlen éves befektetés, mely elérhetővé teszi hozamokon keresztül azokat a hosszútávú célokat, melyeket Ön kitűzött. A befektetési portfólióban helyet kell adni a hosszú távú tervek elérését segítő befektetéseknek.
Éves fix befektetések »»

FIX hozamú befektetések

 
A befektetések egyik legkomolyabb pillére lehet egy olyan FIX hozamú, kamatozású pénzügyi lehetőség, mely biztos eredményeket hoz, legyen szó akár befektetési alapról, tőzsdéről vagy forex kereskedésről. Amennyiben kiszámítható eredményeket szeretne, akkor egy fix összegű befektetéssel mindenképpen érdemes kiegészítenie befektetési portfólióját.
FIX hozamú befektetések »»

Havi szintű befektetés

 
Egy kiszámolható befektetési, és megtakarítási megoldást jelenthet egy olyan pénzügyi csomag kiválasztása, ahol minden egyes hónapban egy előre meghatározott összeget félreteszünk, befektetünk annak érdekében hogy az megfelelő eredményt biztosítson. A havi szintű befektetések útvesztőjében olyat kell kihasználni, melynek jellemzői életképessé teszik a jelenben.
Havi szintű befektetés »»

Nyugdíj célú befektetés

 
A mai világban a megfelelő megélhetést öreg korunkban nem bízhatjuk kizárólag az állami nyugdíjra. Kell egy olyan tőke, egy olyan befektetés, mely idős korunk megfelelő anyagi biztonságát adja. Ezen hosszútávú befektetéssel talán a legkomolyabban kell foglalkoznunk.
Nyugdíj célú befektetés »»
Szerző: Aldaris  2012.02.05. 00:28 Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás hitel befektetés független tanácsadó pénzügyi befektetési havi befektetésiportfólió összeállítás összegű

A bejegyzés trackback címe:

https://money4u.blog.hu/api/trackback/id/tr984067077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása